Min vän Frida hade äggstraöppet i sin keramikverkstad idag,hon sålde urtjusiga ägg.
Innan jag stoppade vitsippor i mitt provade jag att använda det som dessertskål.
Tänk vad snajdigt att duka med på påskbordet!
Provade att göra en nyttigare variant på chokladmousse.
Med avokado,kakao,honung,vatten & citron.
Gott med bär & lite yoghurt.
Det finns fler varianter att prova.
Imorgon gör vi en dagstur till Stockholm & Zetas Trädgård,
ett besök jag sett framemot länge!
Äntligen blir det av,Victoria Skoglund är en stor inspirationskälla.
Hoppas få lite idéer både till trädgården & måleriet.
Bara att slippa åka till jobbet om 2 timmar är ju gott nog.
Ser verkligen framemot en skön jobbledig påskvecka!
Men hjälp vad fint! Jättefina bilder Johannan! Kram påre och GLAD PÅSK