Suddig paj på gång.

Idag har jag fixat till en paj.
Kallar den för Sundlings paj efter att ha blivit bjuden på den som tillfällig gäst en gång för många år sedan hos en familjen Sundling!
Jag var den enda ickevegetarianen i gänget och ändå var det jag som uppskattade pajen mest…den innehåller broccoli,en favorit hos mig men hos en del andra lite mindre favorit 😉
Efter så här många år har det blivit en egen variant.
Så här gör jag;

Använd ditt favoritrecept på pajbotten.
Jag har fortfarande inget så idag provade jag den här varianten.

1,5 dl vetemjöl
1,5 dl grahamsmjöl
1/2 tsk salt
0,75 dl olivolja
0,5 dl vatten

Blanda ihop,tryck ut i pajskal och förgrädda mitt i ugnen i 15 min 175 grader.

Fyllning;

Färska broccolibuketter
Färska champinjoner
Tomater
som skäres till valfri storlek
Rödlök i mindre båtar
Kebabfefferoni
Tacokrydda
Crème fraiche
Ost

Bryn broccoli och svamp i olja och krydda med taco.
Gör likadant med tomat och lök,men det går lite fortare.
Fyll pajskalet.
Klicka på valfri mängd och sort Crème fraiche.
Den här gången blev det vanlig och franska örter.
Avsluta med riven ost och grädda 20 min i 200 grader.


Inga problem att göra matsedel när man är hungrig!