Jaa,medans hundarna lekte tafatt över OCH i en dyig å stod Frida & jag på en ödetomt i ett rabarberhav på gårdagens fmpromenad.
Frida pratade rosa snyggsaft & jag mumlade ngt om ormar & att det vore idé att ha haft gummistövlar- förstår inte att jag hakat upp mig så på de där slingersakerna.
MEN nästa gång får det bli gummistövlar & snyggsaft,den här gången blev det rabarber & jordgubbspaj med kanel & kokos.
Livsnjutare som jag är (eller kanske totalt oekonomisk) åkte jag & handlade vaniljglass för de sista penningarna i plånboken.

Receptet hittade jag i den härliga boken Smultrongården-Livet & Smakerna som jag fick när jag fyllde.
Såå mycket smaskigt att provbaka ur den & härliga matrecept!

Rabarberpaj

150 g smör

2 dl mjöl

1/2 dl socker

1 dl kokos

Rabarber (jag använde ju jordgubbar också)

Potatismjöl,kanel & socker att strö över

Läs igenom receptet först.
Blanda alla ingredienser.
Lägg rabarbern (& jordgubbarna) i en pajform,strö över lite socker,kanel & potatismjöl.
Ställ in i 100 grader ca 15 min för att låta rabarbern svettas.
Smula eller tryck ut degen i plattor över rabarbern.
Ställ in i ugnen igen & grädda i 225 grader,10-15 min. 

Finfin tisdag till er!